KIES JE SOORT TAFEL

 

Ben je op zoek naar een bartafel, eettafel, salontafel, bureau, horecatafel of vergadertafel? Jij kiest! Wij maken!

KIES HET TAFELBLAD

 

Wat vind je mooi? Wij hebben een ruime keuze aan tafelbladen: steigerhout, eikenhout, rubberwood, beuken, meranti hout, douglas hout, of hout in visgraatmotief. Wil je liever geen hout? Kies dan een blad van beton ciré!

BEPAAL DE AFMETING

 

Bekijk de ruimte waarin de tafel komt te staan, en kies de juiste afmeting. Op zoek naar een kleine werkplek voor in een studentenkamer of juist voor een grote eettafel voor meerdere personen? Er zijn tal van mogelijkheden!

WELKE KLEUR?

 

De steigerhouten bladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: blanco (onbehandeld), wit, bruin, koloniaal, lichtgrijs, grijs, donkergrijs, vergrijsd eiken of zwart. Het betonciré is verkrijgbaar in verschillende grijstinten. Het hardhout kunnen wij ook in verschillende kleuren monocoat afwerken!

HET ONDERSTEL

 

Kies jij voor een stoer staal onderstel? We hebben verschillende soorten stalen poten of onderstellen in de kleur wit of zwart.
Je kan ook kiezen voor steigerbuizen in drie verschillende diktes: 26,9 mm, 33,7 mm, 42,4 mm. En ga jij dan voor zilverkleurig of zwart?

BESTEL JOUW TAFEL

 

Heb je alle stappen gevolgd? Dan heb je jouw tafel ontworpen. Ben je benieuwd naar de prijs of wil je de tafel meteen bestellen? Neem dan contact met ons op. Dat via de chat of het contactformulier.
Je mag natuurlijk ook appen, mailen of bellen. Tot snel! 

CONTACTFORMULIER

© 2017  Woonhout.