© 2017  Woonhout.

STEL ZELF SAMEN

     KIES EEN SOORT TAFEL

 

Ben je op zoek naar een bartafel, eettafel, salontafel, bureau, horecatafel of vergadertafel? Jij kiest! Wij maken!

KIES HET TAFELBLAD

 

Wat vind je mooi? Wij hebben een ruime keuze aan tafelbladen: steigerhout, grenenhout, meranti hout, douglas hout, massief eiken of eiken in visgraatmotief. Wil je liever geen hout? Kies dan een blad van beton ciré!

BEPAAL DE AFMETING

 

Bekijk de ruimte waarin de tafel komt te staan, en kies de juiste afmeting. Op zoek naar een kleine werkplek voor in een studentenkamer of juist voor een grote eettafel voor meerdere personen? Er zijn tal van mogelijkheden!

WELKE KLEUR?

 

De steiger- en grenenhouten bladen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: blanco (onbehandeld), wit, bruin, koloniaal, lichtgrijs, grijs, donkergrijs, vergrijsd eiken of zwart. Het betonciré is verkrijgbaar in donkergrijs, lichtgrijs en een gemixte variant. 

STEIGERBUIZEN

 

Wij hebben steigerbuizen in drie verschillende diktes: 26,9 mm, 33,7 mm, 42,4 mm. Daarnaast kan je kiezen uit drie verschillende kleuren: zilverkleurig, zwart en wit. 

BESTEL JOUW TAFEL

 

Heb je alle stappen gevolgd? Dan heb je jouw tafel ontworpen. Ben je benieuwd naar de prijs of wil je de tafel meteen bestellen? Neem dan contact met ons op. Dat kan per mail, telefonisch of via het contactformulier.

CONTACTFORMULIER