BESTELLEN, BEZORGEN EN RETOURNEREN

BESTELLEN
 

Bestel veilig, gemakkelijk en snel via onze webshop. Kies daar een product, zet hem in je winkelmand en ga door naar het betalingsproces. Wil je liever eerst persoonlijk contact of heb je wensen over een maatwerk product? Bestel dan telefonisch of per mail. Bestel je een artikel in de webshop, dan gaat de betaling via Ideal. Bestel je een product via de mail, telefonisch of per whatsapp, dan gaat de betaling via een bankoverschrijving.

Ons rekeningnummer is NL53 INGB 0007706880 t.n.v. Woonhout.

De levertijd van onze producten is 1 tot 3 weken. De tafels met een houten blad worden vaak in 1-2 weken geleverd. De tafels met een blad van Beton Ciré en visgraat motief hebben een langere levertijd (reken op ongeveer 2-3 weken). 

BEZORGEN

Wij verzenden onze producten met PostNL of maken gebruik van een koeriersdienst. Bij een bestelling uit de webshop geldt gratis verzending. Bij producten die niet in de webshop worden besteld overleggen we met jou wat de kosten voor verzendingen worden. Bij producten die groter zijn dan 150 bij 74 cm. zijn we helaas genoodzaakt wel kosten voor de levering in rekening te brengen. De kosten worden berekend aan de hand van het afleveradres en altijd met je besproken. 
 

Bezorging met PostNL (maximale afmeting 160 x 74 cm.)

  • Wij bezorgen onze producten gratis in heel Nederland. De meubels die we verzenden met Post NL kunnen niet breder zijn dan 74 cm en niet langer dan 160 cm.

  • De verzendkosten zijn gratis!

  • Woon je in België? Verzending is mogelijk, wij bespreken graag de kosten met jou. Neem gerust contact met ons op. 

 

Bezorging met een koeriersdienst (grote afmetingen)

  • Wij bezorgen onze producten in heel Nederland.

  • De meubels met een grotere afmeting dan 74 bij 160 cm. worden bezorgd met een koeriersdienst. 

  • De bezorgkosten worden berekend aan de hand van het aantal kilometers. 

  • Het bezorgmoment wordt in overleg met de klant gekozen. Het bezorgmoment kan daarna niet meer gewijzigd worden. Mocht de bezorger niemand thuis aantreffen, dan worden wel de bezorgkosten in rekening gebracht en dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden. 

RETOURNEREN

Maatwerk

Als de producten speciaal voor jou besteld worden en/of speciaal op maat gemaakt worden, geldt het herroepingsrecht wettelijk niet. Een groot deel van de meubels maken we op bestelling en onder speciale wensen. Na akkoord op een prijsopgave en het overmaken van het totaalbedrag of een aanbetaling (20% van de totaalprijs) kunnen we deze niet terugnemen. Mocht er toch iets aan de hand zijn, dan zijn wij echter wel bereid om tot een goede oplossing te komen.

 

Geen maatwerk

Wij bieden producten in onze webshop aan die je direct kan bestellen. Dit betreft een aantal tafels of barstoelen. Op deze producten heb jij bij ons recht op retour als in de wet kopen op afstand. Je hebt veertien dagen bedenktijd. Je kan het product thuis bekijken. Dan kan je bedenken of het product in jouw interieur past. Wilt je het product toch niet hebben? Dan kunt je jouw geld terugkrijgen. Je moet tijdens de bedenktijd laten weten dat je van de koop af wil. Deze bedenktijd heet ook wel zichttermijn. Let op! Je bent zelf verantwoordelijk voor het terugsturen en de kosten daarvan.  

© 2017  Woonhout.